Hur du fixar bästa spelkvällen!

Jag var och inhandlade en ny tv i veckan, behövdes tyckte jag. Den andra är egentligen inte så gammal men jag är noga med att allt ska vara nytt och fräscht. Lämnade den gamla till morsan så att hon kan ha den i sovrummet, och en Samsung UE55KS7005 fick ta plats istället. Den är helt platt, det här med kurvor och grejer är inget jag gillar. Då ska det vara i större skala som på imax.

samsung tv
Min nya kärlek här i livet.

När vi har spelkvällar med grabbgänget streamar vi ofta spelet till tvn så att det är enklare för alla att hänga med. Det blir överraskande bra inlevelse faktiskt och dessutom är det kul att sitta och fila på vinnarstrategin tillsammans. Även när man spelar på slots så är det roligare att slänga upp spelet på tvn, det blir en helt annan upplevelse. Jag gör det ibland när jag spelar själv också faktiskt.

dead or alive casinospel
Ett spel vi ofta spelar tillsammans. Man vinner inte ofta, men när man vinner är det stort.

Spelkvällar är något vi började med för ett par år sedan, och ibland kör vi en gång i veckan och andra gånger blir det mer sällan. Under spelkvällarna är det roligare att köra på en mer aggressiv strategi där man tar fler risker, så då lägger jag min lågriskare åt sidan. Oftast är vi hos mig för att jag har bäst bild och ljud, så jag har blivit ganska bra på det här med att styra upp riktigt bra spelkvällar. Här är några tips för dig som vill prova:

  • Streama till din TV, ännu bättre blir det om du kopplar in bra ljud också! Det är som att vara inne i spelet.
  • Bjud in ett riktigt skönt gäng, det gör inget om inte alla vill vara med och satsa så länge alla är fokuserade på spelet.
  • Kom överens om en ungefärlig strategi och hur mycket ni ska spela för innan, så slipper det bli dålig stämning.
  • Glöm inte att köpa något törstsläckande, och kanske något att äta också.

Vi kommer överens om innan hur mycket vi ska lägga in var i spelet, och vilka spel vi kör. Går det dåligt byter vi strategi eller spel, och går det bra kan vi spela lite till. Eller så lägger vi undan det till nästa grabbkväll.

Have fun!

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *