Framgångar i roulette

Okej Roulette är inget jag spelar särskilt ofta, jag tycker inte att det går att använda tillräckligt mycket strategi i spelet och det blir snabbt ointressant. Men ibland är det kul så klart och det finns riktigt bra live-versioner av roulette nu så att man kan spela i HD och verkligen se minsta grej som händer i spelet.

Igår hade jag nog sjukt mycket tur för jag prickade rätt nummer väldigt många gånger. Började lite försiktigt vilket brukar vara min strategi, sen öka på vartefter man har mer pengar att röra sig med. Blev ett par tusenlappar, vilket jag är väldigt nöjd med. Funderar på om jag ska spendera dem direkt i helgen på någon middag eller om man ska uppgradera hotellet på nästa semester istället. Är ju trots allt ett tag kvar till vinterns resor så jag tror jag spenderar direkt. Vad är det roliga med att vinna om man inte har tänkt använda pengarna? Planerar ändå att vinna igen inom en snar framtid.

roulette fredrik

När jag spelar Roulette brukar jag börja med att satsa med låga risker. Vartefter jag vinner ökar jag också risken, och sen försöker jag att hålla mig till samma nummer men bara tills jag vinner på just det numret. Att träffa samma igen när man precis gjort det är inte speciellt troligt, så då byter jag till något annat.

På tal om vinterns resor så börjar det bli dags att fundera ut vart man ska åka. Vi brukar vara ett blandat gäng som sticker till Thailand. Lite halvtrist att alltid köra på samma resmål men det är helt enkelt lättast så när man är så många. Dessutom är det billigt att ta sig dit och billigt att vara där också. Sen kan man ju variera och välja olika öar eller ställen. Vi får se hur det blir i år helt enkelt. Vore nice om man kunde pricka in en storvinst lagom till bokningen så att man åker gratis.

bangkok thailand casino

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *