Det roliga med Punto Banco

Baccarat eller Punto Banco är något som jag nog aldrig har spelat, tog en titt en gång för ett par år sedan och tyckte att det var ett märkligt koncept. Råkade läsa lite om det när jag slösurfade efter jobbet igår och så blev det så att jag provade att spela det igen.

punto banco aka baccarat

I början verkade det ganska platt och tråkigt, men efter 5 minuter kom jag in i det och det blev faktiskt en väldigt rolig spelrunda. Ja tills jag förlorade som fan och blev sur. Fick ett gäng free spins på en insättning så då drog jag ett par spinn på några gamla NetEnt-automater, inga större belopp att snacka om där heller men gick väl kanske jämt ut så småningom. Mest tack vare alla free spins som resulterade i en vinst som jag lyckades multiplicera ett par gånger.

Blir nog inte speciellt mycket Punto Banco framöver om inte någon kan tala om hur man vinner eller åtminstone vad som är så kul med det spelet. Tycker ändå att det är trevligare att kunna påverka spelet i en större utsträckning som man kan göra i Blackjack.

Måste dock erkänna att det är rätt trevligt med spelautomater ibland, men föredrar att spela med högre belopp så att det händer något i spelet också. Free spins är kul men kommer oftast med väldigt låga insatser, vilket kan bli sjukt segt. Bara att slå på autospin och hoppas att det plingar lite, så kan man återinvestera pengarna i spelet igen med ett bättre spinnvärde.

Spelautomaten jag fick gratis spins på igår var Jack and the Beanstalk, en väldigt bra spelautomat även fast den är ganska gammal vid det här laget. Finns flera bra bonusfunktioner och satsar man ett bra belopp när man snurrar hjulen kan man faktiskt vinna en del också.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *